Wednesday, June 8, 2011

Majlis Pertunangan

As Salam semua...

Seperti yang telah saya ceritakan sebelum ini iaitu pada 4 dan 5 Jun 2011 yang lalu, keluarga En. Hazeri telah sampai ke Ipoh dan menginap di Homestay De Rasi untuk tempahan semalam. Berjumpalah saya dengan En. Hazeri dan beliau memceritakan bahawa adiknya, seorang guru di Sarawak akan bertunang dengan orang Buntong, Ipoh ini. Insyaallah....majlis perkahwinan pula akan diadakan pada bulan November pula nanti.

En. Hazeri ini antara tetamu saya yang telah membuat tempahan homestay tanpa melihat keadaan dalaman homestay secara 'live'. Katanya, " dah tengok dari luar pun kira ok ler..." dan yang pasti adik beliau telah melayari http://tetamuhomestay.blogspot. com
Terima kasih atas kepercayaan ini dan bagi pihak saya selaku Tuan Rumah, insyaallah saya cuba buat yang terbaik untuk semua tetamu saya, harapan saya moga tetamu berpuas hati dan gembira sepanjang menginap di Homestay De Rasi, Ampang Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

Suka juga saya menwar-warkan kepada semua bakal tetamu Homestay De Rasi, Ampang ini agar membuat tempahan lebih awal sekurang-kurangnya 2 MINGGU @ 14 HARI dari tarikh MASUK (check-in). Berilah peluang untuk saya mengemas dan membersihkan kawasan luar dan dalam homestay demi keselesaan tuan/puan selaku tetamu saya. Hanya tempahan yang telah dipastikan dengan pembayaran deposit sahaja yang akan didahulukan. Harapan saya moga perkara ini mendapat perhatian sewajarnya dari semua bakal tetamu saya.

Sekian untuk kali ini, jumpa lagi.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...