Wednesday, October 19, 2011

Tempahan Cik Loh

Salam semua...               Cik Loh telah menempah homestay semalam iaitu pada 7hb. Okt. (Jumaat) dan keluar pada 8hb. Okt. (Sabtu) untuk saudara-maranya dari Taiping. Mereka berkunjung ke Ipoh ini adalah untuk meraikan perkahwinan kakak Cik Loh yang kedua. Cik Loh mempunyai 6 orang adik-beradik, kesemuanya perempuan dan dia adalah anak ketiga.

              Sewaktu Cik Loh mengambil kunci homestay pada petang Jumaat itu, sempat juga dia menempah Homestay De Rasi ini pada bulan April 2012 kerana pada waktu itu giliran Cik Loh pula yang akan menamatkan zaman bujangnya.                      
                      Pada pagi Sabtu itu, Cik Loh memaklumkan bahawa saudara-maranya telah bersedia untuk keluar dari homestay lebih kurang jam 8.45 pagi. Saya terus ke homestay untuk mengambil kunci dan apabila sampai saudara-maranya mengucapkan terima kasih atas perkhidmatan homestay saya ini.

                      Saya juga ingin memuji tetamu saya ini kerana meninggalkan homestay dalam keadaan kemas dan berbau wangi semerbak bunga kembang pagi. Terima kasih semua.Sekian dahulu, jumpa lagi.


''KESELESAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI "
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...