Monday, October 10, 2011

Tempahan Pn. Ani

As Salam semua...

              

               Sudah hampir seminggu saya tidak men'up-date' blog ini. Alasannya saya sibuk dengan urusan rumahtangga dan baby saya. Siang adalah siang dan malam saya juga adalah siang. Tidur tidak menentu, jam 2 pagi saya sudah terjaga semula melayan baby, rasa sakit badan-badan dan hampir mahu pitam pun ada. Minggu ini saya mula masuk kerja semula setelah berehat 3 bulan, itu yang terkejut satu badan.


           Walaupun begitu hati saya sentiasa berkata-kata untuk menceritakan pengalaman saya bersama semua tetamu Homestay De Rasi ini. Pada 26hb Sept, Pn. Ani membayar wang deposit untuk tempahan homestay pada 30hb Sept. 2011.

             Pn. Ani ini mendapat tahu homestay ini dari Pn. Imah yang telah menempah homestay ini pada 25hb Jun yang lalu. Inilah yang dikatakan 'iklan percuma', hanya ucapan terima kasih untuk Kak Imah yang ramah itu.

             Pn. Ani ini menempah homestay untuk kegunaan saudara-maranya dari Subang bagi meraikan majlis perkahwinan anak sulungnya. Selamat Pengantin Baru, doa saya moga kedua pengantin aman bahagia dan ceria-ceria selalu...amin.
 


Sekian dulu, jumpa lagi.


''KESELESAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI "
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...