Saturday, May 14, 2011

Tikar Terbang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa khabar kalian, doa dan harapan saya agar kehidupan tuan/puan sekalian dalam keadaan baik dan sejahtera. Jika kita sihat dan ceria maka berbahagialah kita, jika sebaliknya anggaplah ianya sebagai salah satu cabaran kehidupan. Kita sebagai insan senantiasa diuji samada dari segi kesihatan, kewangan, hal-hal kekeluargaan serta beribu macam masalah dunia...ya!! selagi bernyawa begitulah lumrah kehidupan.

Kali ini saya ingin menunjukkan kepada tuan/puan sekalian yang Homestay De Rasi mempunyai 'Tikar Terbang'....biar betul!!!! Betul tuan/puan sekalian, 'tikar terbang' ini kebanyakannya saya dapatkan dari kedai sebelah depan Giant Ipoh. Harga, biasa-biasa sahaja, yang penting mampu milik. Tetapi demi keselesaan tetamu saya yang mungkin datang dari jauh, berjam-jam duduk dalam kereta/kenderaan saya bentangkan 'tikar terbang' ini.

'Tikar terbang' ini mampu "terbang" ke tingkat atas mahupun ke bawah selagi ianya terletak di dalam homestay.  Di bawah ini adalah gambar-gambar 'tikar terbang' di tingkat bawah, ada lagi 2 helai di tingkat atas...heheheee....jangan marah ya tuan/puan semua, saya ini bergurau sahaja...

Jumpa lagi.....

"KESELESAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

2 comments:

  1. Assalamualaikum Nani....terimakasih kerana sudi folow mama.....
    Selamat berkenalan.....
    Rupenya kita berjiran yerrkk.....
    InsyaAllah....kalau ada kawan2 yang mahukan homestay....mama akan shorkan Homestay De Rasi......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...