Monday, August 9, 2010

Tempahan Awal Lagi BaikSemua bakal tetamu Homestay De Rasi dicadangkan supaya membuat tempahan awal sekurang-kurangnya DUA (2) minggu (14 hari) LEBIH AWAL dari tarikh/hari untuk menginap di sini. Ini adalah untuk mengelakkan anda dari rasa kehampaan serta kekecewaan kerana homestay telah penuh atau telah ditempah oleh orang lain.

Semasa tempahan bakal tetamu perlu membayar DEPOSIT seminima RM50.OO sahaja, jika lebih pun saya akan terima. Deposit boleh dibayar terus kepada Tuan Rumah atau bank-in. Jadi tetamu hanya menjelaskan BAKI bayaran sebelum diberi kunci homestay.

Suka diingatkan juga, semasa tempahan bakal tetamu perlu memaklumkan hari/tarikh/berapa malam untuk menginap di homestay, beberapa data peribadi dan keluarga akan diambil untuk makluman Tuan Rumah.

Terdapat juga beberapa peraturan yang telah ditetapkan untuk semua tetamu Homestay De Rasi, Taman Rasi Ampang, Ipoh Perak. Peraturan ini akan diberi semasa tetamu menandatangani surat perjanjian di antara Tuan Rumah dan Tetamu.Sekain, terima kasih.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...